Vrachtschip in haven

Maritime Testing Services

Alle benodigde expertise aan boord

Normec Maritime Testing Services (MTS) is een relatief nieuwe activiteit die zich richt op de maritieme sector. Met onze jarenlange expertise op het gebied van waterkwaliteit kunnen wij u helpen met de bemonstering en onderzoek van de diverse soorten water aan boord van uw schepen. Voor het monitoren van de drinkwaterkwaliteit alsook de controle op uw ballastwater en scrubberwater. Wij verzorgen monsternamekits met instructie waarmee u zelf eenvoudig de monstername (op zee) kunt verzorgen. Deze monsternamekits zijn tevens geschikt voor het transporteren van de monsters naar ons kantoor. Vervolgens verzorgen wij het (laboratorium)onderzoek en leveren u een duidelijke rapportage, afgestemd op de vigerende regelgeving van de scheepvaart.

Normec MTS is een onafhankelijk bureau dat is geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie en dat beschikt over alle benodigde expertise voor het testen van uw water aan boord. We beschikken over meerdere NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017-geaccrediteerde laboratoria én over de benodigde kennis van alle geldende (inter)nationale wet- en regelgeving op het gebied van compliance en veiligheid van uw water aan boord. Door de inzet van slimme ICT-oplossingen profiteren onze klanten optimaal van onze dienstverlening.

De diensten van Normec MTS:

  • wereldwijde verzending samplekits
  • inklaring en transport van samples naar laboratoria
  • analyseren van scrubber-, ballast- en drinkwatersamples in NEN-EN-ISO/IEC 17025:2018-geaccrediteerde laboratoria conform richtlijnen IMO, VGP en WHO
  • rapportage en databeheer in digitaal klantenportaal
  • ondersteuning bij het interpreteren van vigerende wet- en regelgeving.

Voor meer informatie, bezoek www.normecmts.com.

Ik wil graag meer informatie

Normec MTS staat voor u klaar! Ook voor vrijblijvende informatie over onze maritieme diensten.

Informatie laptop smartphone
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu