covid 19 test

COVID-19 testen

Als goed werkgever heeft u een wettelijke zorgplicht om een veilige en gezonde werkomgeving te bieden aan uw werknemers en klanten. Denk aan het verschaffen van desinfecterende gel, gebruik van papieren handdoekjes en het vergroten van afstanden tussen medewerkers. Ondanks al deze maatregelen is een aanzienlijk percentage van het aantal besmettingen door bron- en contactonderzoek nog altijd te herleiden naar de werkvloer. Wanneer een bedrijf wordt aangemerkt als een besmettingshaard kan een lokale GGD ertoe besluiten dat uw bedrijf tot wel 14 dagen gesloten moet worden. Als werkgever wilt u dit voorkomen.

Als extra middel biedt Normec hiervoor COVID-19 Testing aan: een brononderzoek waarbij de werkomgeving getest wordt op COVID-deeltjes om zo vast te kunnen stellen of het virus aanwezig is in het bedrijf en waar. Op deze manier kan een werkgever de veiligheid van de medewerkers en klanten beter garanderen en kans op sluiting voorkomen.

Wat kan u verwachten van COVID-19 testen?
  • Normec komt onderzoek verrichten bij u in het pand op enkele bekende verspreidingsplekken om te constateren of uw kantoor of gebouw Coronavrij is.
  • Door snelle testuitslagen kunt u ook snel anticiperen en de gezondheid van uzelf, uw medewerkers en uw klanten waarborgen.
  • Periodiek onderzoek zorgt voor een gezondere werkomgeving.

covid 19 test

laptop-phone-handen

Vraag nu een offerte aan voor COVID-19 testen

Normec AWS staat voor u klaar. Ook voor vrijblijvende informatie over COVID-19 testen.

Vraag offerte aan

Veel gestelde vragen

Verzorgen jullie het gehele proces?

Dat doen we ja! Alles gebeurt in overleg. Er zijn ook mogelijkheden om activiteiten zelf uit te voeren. Het makkelijkst voor beide partijen is uiteraard om zelf het gehele proces uit te voeren, zodat de verantwoordelijkheid volledig bij ons ligt. Klanten kunnen echter ook bepaalde onderdelen van een activiteit zelf uitvoeren. In overleg kunnen we dan alsnog met behulp van heldere communicatie samenwerken om de dienst te realiseren.

Kunnen jullie het onderzoek bij elk geaccrediteerd laboratorium in Nederland laten uitvoeren?

Wij verzorgen het gehele proces van bemonstering, analyse tot rapportage. Wij zijn onafhankelijk. Daarom kunnen wij uw onderzoek ook naar wens bij elk geaccrediteerd laboratorium in Nederland laten uitvoeren. De kwaliteit van het onderdeel monstername is van cruciaal belang. Waar laboratoria over het algemeen al jarenlang zijn geaccrediteerd voor de uitvoering van de analyses is het nog zeker geen gemeengoed voor die bedrijven die de monstername uitvoeren. De kwaliteit van het onderdeel monstername is van cruciaal belang. Normec AWS onderscheidt zich door als één van de eerste en nog steeds weinige bemonsteringsbedrijven geaccrediteerd te zijn voor de bemonsteringswerkzaamheden. Het kwaliteitssysteem en de uitvoering van de bemonsterings-werkzaamheden worden jaarlijks door de Raad voor Accreditatie gecontroleerd. De criteria hiervoor zijn in de norm NEN-EN-ISO/IEC 17025:2005 vastgelegd. De geaccrediteerde activiteiten zijn beschreven in onze scope.

Hoe garanderen jullie klanten de juiste tools voor een veilige werk- en leefomgeving?

Dit doen we op verschillende manieren: wat betreft onze materialen zorgen wij er altijd voor dat deze volgens de norm periodiek getest en gekeurd worden, waar nodig extern. Wanneer het aankomt op onze werkzaamheden kunt u ook volledig op ons vertrouwen. Al onze uitvoerende medewerkers zijn individueel VCA gecertificeerd en daarnaast zijn we ook nog als bedrijf VCA gecertificeerd. Naast deze factoren leunen wij natuurlijk op jarenlange ervaring binnen het bedrijf, zeer kundige medewerkers die regelmatig bijgeschoold worden en onze goede contacten met de Waterschappen en Rijkswaterstaat.

Bekijk alle FAQ

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu