Wereldbol in de natuur

MVO

Bij Normec AWS is maatschappelijk verantwoord ondernemen een ontzettend belangrijke pijler in de gehele organisatie. We vinden betrokkenheid bij maatschappelijke vragen en verantwoord omgaan met onze planeet vanzelfsprekend. Wij doen dit aan de hand van de 3 fundamenten waarop MVO gebouwd is: People, Planet en Prosperity.

People

Normec AWS doet veel voor mensen, zowel voor de eigen mensen als de mensen in de buitenwereld. Bijna alle medewerkers hebben een VCA-certificaat, wat garandeert dat de medewerkers altijd zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Daarnaast is er opleidingsbudget beschikbaar zodat de medewerkers zich op elk vlak kunnen blijven ontwikkelen. Wij zetten ons ook in voor de medemens! Zo sponsoren wij lokale evenementen en is ons logo te zien op de bus van Stichting MVI, een dagbesteding uit de regio die wij een warm hart toedragen.

Planet

De werkzaamheden die Normec AWS verricht, verrichten wij met het oog op het milieu. Zo proberen wij in samenwerking met de waterschappen de hoeveelheid afvalwater die geloosd wordt zo laag mogelijk te houden, door bedrijven te voorzien van goede adviezen ten behoeve van een beter milieu. Daarnaast proberen wij door middel van slim en efficiënt plannen het aantal gereden kilometers van onze buitendienst tot een minimum te beperken. Enkele van onze medewerkers rijden zelfs al elektrisch!
Normec AWS beschikt tevens over een milieuzorgsysteem volgens ISO 14001:2015. De 2015 versie van ISO 14001 legt nog meer nadruk op het anticiperen op en managen van potentiële milieurisico’s in de bedrijfsvoering. Door Bureau Veritas is het certificaat met nummer NL021073 afgegeven.

Prosperity

Sinds 2019 behoort All Water Services (AWS) tot de Normec Group. Dit geeft onze organisatie de mogelijkheid om nog verder te professionaliseren en te profiteren van elkaars kennis en mogelijkheden om door te ontwikkelen. Daarnaast is Normec AWS officieel geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie (RvA) om de kwaliteit van de service te waarborgen voor alle klanten, iets wat ook tijdens het werkproces terugkomt door alle normen die door onze medewerkers gevolgd worden. Al deze onderdelen dragen bij aan een omgeving waarin Normec AWS duurzaam kan bouwen aan een goede toekomst!

Ik wil graag meer informatie

Meer informatie over onze activiteiten omtrent MVO? Laat hieronder uw vraag achter en we nemen contact met u op!

Informatie laptop smartphone
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu