Meet- en bemonsteringsapparatuur

Preventief onderhoud

Persoon doet onderhoud op water installatie

Installatiebeheer en onderhoud

Bedrijven die beschikken over eigen meet- en bemonsteringsapparatuur (stationaire opstellingen) dienen deze periodiek te controleren op een goede werking. Preventief onderhoud is daarom noodzakelijk.

Waarom Normec AWS? 
  • Wij zijn onafhankelijk 
  • We houden u altijd up-to-date 
  • Wij zijn een vooraanstaand specialist 
  • U voldoet aan wet- en regelgeving 
  • U heeft uw eigen digitale dossier 

Preventief onderhoud

Normec AWS kan dit preventief onderhoud voor u verzorgen. Van een eenvoudige jaarlijkse kalibratie en controle van uw meetmiddelen tot en met een sitebezoek voor service. Door preventief onderhoud worden onnodige en onverwachte storingen in de meet- en bemonsteringsapparatuur voorkomen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid van het uitlezen en aansturen van meet- en bemonsteringsinstallaties. Hiermee kan op elk gewenst tijdstip de installatie op afstand worden gestart of gestopt en kritieke procesgegevens kunnen op afstand worden gemonitord.

Wat kunt u verwachten bij Installatiebeheer?

Wij controleren en beheren uw installatie om ervoor te zorgen dat deze geheel correct werkt. We kunnen de installatie uitlezen, testen, onderdelen vervangen of repareren. Wanneer een installatie goed beheerd wordt en periodiek wordt onderzocht kan eventueel misfunctioneren of schade op tijd in de kiem gesmoord worden, wat op de korte en lange termijn kostenbesparend kan zijn.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan

Deze diensten zijn wellicht ook interessant voor u

FAQ

Alle meest gestelde vragen
op een rij.

Hoe garanderen jullie klanten de juiste tools voor een veilige werk- en leefomgeving?

Dit doen we op verschillende manieren: wat betreft onze materialen zorgen wij er altijd voor dat deze volgens de norm periodiek getest en gekeurd worden, waar nodig extern. Wanneer het aankomt op onze werkzaamheden kunt u ook volledig op ons vertrouwen. Al onze uitvoerende medewerkers zijn individueel VCA gecertificeerd en daarnaast zijn we ook nog als bedrijf VCA gecertificeerd. Naast deze factoren leunen wij natuurlijk op jarenlange ervaring binnen het bedrijf, zeer kundige medewerkers die regelmatig bijgeschoold worden en onze goede contacten met de Waterschappen en Rijkswaterstaat.

Kunnen jullie het onderzoek bij elk geaccrediteerd laboratorium in Nederland laten uitvoeren?

Wij verzorgen het gehele proces van bemonstering, analyse tot rapportage. Wij zijn onafhankelijk. Daarom kunnen wij uw onderzoek ook naar wens bij elk geaccrediteerd laboratorium in Nederland laten uitvoeren. De kwaliteit van het onderdeel monstername is van cruciaal belang. Waar laboratoria over het algemeen al jarenlang zijn geaccrediteerd voor de uitvoering van de analyses is het nog zeker geen gemeengoed voor die bedrijven die de monstername uitvoeren. De kwaliteit van het onderdeel monstername is van cruciaal belang. Normec AWS onderscheidt zich door als één van de eerste en nog steeds weinige bemonsteringsbedrijven geaccrediteerd te zijn voor de bemonsteringswerkzaamheden. Het kwaliteitssysteem en de uitvoering van de bemonsterings-werkzaamheden worden jaarlijks door de Raad voor Accreditatie gecontroleerd. De criteria hiervoor zijn in de norm NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017 vastgelegd. De geaccrediteerde activiteiten zijn beschreven in onze scope.

Verzorgen jullie het gehele proces?

Dat doen we ja! Alles gebeurt in overleg. Er zijn ook mogelijkheden om activiteiten zelf uit te voeren. Het makkelijkst voor beide partijen is uiteraard om zelf het gehele proces uit te voeren, zodat de verantwoordelijkheid volledig bij ons ligt. Klanten kunnen echter ook bepaalde onderdelen van een activiteit zelf uitvoeren. In overleg kunnen we dan alsnog met behulp van heldere communicatie samenwerken om de dienst te realiseren.