Normec AWS monstername water

Over ons

Normec All Water Services (AWS) is een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in de bemonstering en het analyseren van afvalwater, oppervlaktewater en open zwemwater. Daarnaast zijn er nog vele andere diensten die wij voor u kunnen verrichten op het gebied van watercompliance. Onze klanten zijn bedrijven, instellingen, gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten. Ook Rijkswaterstaat maakt gebruik van onze diensten. Wij onderscheiden ons door een vergaande geautomatiseerde verwerking van de onderzoeksgegevens en laboratoriumanalyses. Hierdoor volgt u realtime alle meet- en bemonsteringswerkzaamheden in uw eigen digitale dossier. Zo bent u dus altijd up-to-date. Wij verzorgen het gehele proces van bemonstering, van analyse tot rapportage. Wij zijn onafhankelijk. Daarom kunnen wij uw onderzoek ook naar wens bij elk geaccrediteerd laboratorium in Nederland laten uitvoeren. Uiteraard voldoen onze werkzaamheden aan alle wettelijke regels en normen.

logo Normec AWS

Normec AWS maakt onderdeel uit van de Normec Group en de diverse Normec entiteiten werken gezamenlijk aan de verdere verbreding en uitbouw van de dienstverlening op het gebied van Testen, Inspecteren en Certificeren. Hierdoor worden Normec klanten in staat gesteld om de kwaliteit van hun water, de werkomgeving en hun eigendommen te borgen om daarmee een duurzame en veilige situatie te realiseren.

Als vooraanstaand specialist op het gebied van inspectie en testen van milieugerelateerde activiteiten ontzorgen wij u met vakmanschap, expertise en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Missie

Wij bieden hoogwaardige onderzoek-, inspectie- en laboratoriumdiensten op het gebied van waterbeheer en milieuveiligheid in Nederland en daar buiten. Wij dragen bij aan een veilige en duurzame leef- en werkomgeving voor onze klanten.

Visie

Normec AWS wil instanties en bedrijven voorzien van uitmuntende service en hiermee samen streven naar duurzame groei op elk denkbaar vlak.

Waarom Normec AWS?

Wij zijn onafhankelijk

Wij houden u altijd up-to-date

Wij zijn een vooraanstaand specialist

U voldoet aan wet- en regelgeving

U heeft uw eigen digitale dossier

Normec Group gebouw Utrecht

Normec AWS is onderdeel van Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance
Lees meer over de Normec Group

Ik wil graag meer informatie

Informatie laptop smartphone
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu