Man inspectie waterinstallatie

NEN 3140 keuring

Als werkgever bent u verplicht om elektrische installaties, machines en elektrisch gereedschap regelmatig te laten keuren. De NEN 3140 geldt hiervoor als norm. Wij voeren NEN 3140 keuringen uit op uw apparatuur en op de meet- en bemonsteringsinstallaties. Laat u als werkgever periodiek keuringen doen, dan kunt u richting wetgever en verzekeraar aantonen dat u alles in het werk hebt gesteld om voor een veilige werkomgeving te zorgen.

De voordelen op een rij
  • U voldoet aan wet- en regelgeving door het voeren van een gedegen keuringsbeleid.
  • U reduceert de storingsgevoeligheid van uw installaties.
  • Periodieke keuringen dragen bij aan een langere levensduur van installaties.
  • Onze keurmeesters zijn opgeleid om NEN 3140 inspecties uit te voeren. Ze doen dit met metingen, beproevingen en visuele inspecties.
  • Na afloop van de keuring ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport met eventueel advies waar er nog verbetering plaats zou kunnen vinden.
Informatie laptop smartphone

Vraag nu een offerte aan voor NEN 3140 keuring

Normec AWS staat voor u klaar. Ook voor vrijblijvende informatie over NEN 3140 keuring.

Vraag offerte aan

Deze diensten zijn wellicht ook interessant voor u

Verhuur installaties

Tijdelijk een installatie nodig of geen geld voor de investering? Huur de beste materialen bij ons. Meer info? Klik hieronder!

Lees meer

Kalibraties

Kalibreren is wettelijk verplicht. Wij kunnen dit voor u doen. Meer informatie hierover? Klik hieronder!

Lees meer

Inspectie waterinstallatie

Uw waterinstallatie laten controleren of inspecteren? Laat het door ons doen. Meer informatie? Klik hieronder!

Lees meer

Veel gestelde vragen over NEN 3140 keuring

Verzorgen jullie het gehele proces?

Dat doen we ja! Alles gebeurt in overleg. Er zijn ook mogelijkheden om activiteiten zelf uit te voeren. Het makkelijkst voor beide partijen is uiteraard om zelf het gehele proces uit te voeren, zodat de verantwoordelijkheid volledig bij ons ligt. Klanten kunnen echter ook bepaalde onderdelen van een activiteit zelf uitvoeren. In overleg kunnen we dan alsnog met behulp van heldere communicatie samenwerken om de dienst te realiseren.

Kunnen jullie het onderzoek bij elk geaccrediteerd laboratorium in Nederland laten uitvoeren?

Wij verzorgen het gehele proces van bemonstering, analyse tot rapportage. Wij zijn onafhankelijk. Daarom kunnen wij uw onderzoek ook naar wens bij elk geaccrediteerd laboratorium in Nederland laten uitvoeren. De kwaliteit van het onderdeel monstername is van cruciaal belang. Waar laboratoria over het algemeen al jarenlang zijn geaccrediteerd voor de uitvoering van de analyses is het nog zeker geen gemeengoed voor die bedrijven die de monstername uitvoeren. De kwaliteit van het onderdeel monstername is van cruciaal belang. Normec AWS onderscheidt zich door als één van de eerste en nog steeds weinige bemonsteringsbedrijven geaccrediteerd te zijn voor de bemonsteringswerkzaamheden. Het kwaliteitssysteem en de uitvoering van de bemonsterings-werkzaamheden worden jaarlijks door de Raad voor Accreditatie gecontroleerd. De criteria hiervoor zijn in de norm NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017 vastgelegd. De geaccrediteerde activiteiten zijn beschreven in onze scope.

Hoe garanderen jullie klanten de juiste tools voor een veilige werk- en leefomgeving?

Dit doen we op verschillende manieren: wat betreft onze materialen zorgen wij er altijd voor dat deze volgens de norm periodiek getest en gekeurd worden, waar nodig extern. Wanneer het aankomt op onze werkzaamheden kunt u ook volledig op ons vertrouwen. Al onze uitvoerende medewerkers zijn individueel VCA gecertificeerd en daarnaast zijn we ook nog als bedrijf VCA gecertificeerd. Naast deze factoren leunen wij natuurlijk op jarenlange ervaring binnen het bedrijf, zeer kundige medewerkers die regelmatig bijgeschoold worden en onze goede contacten met de Waterschappen en Rijkswaterstaat.

Bekijk alle FAQ
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu