Werken bij

Werken bij Normec AWS

Als onderdeel van het gezellige team van Normec AWS ben je werkzaam voor een bedrijf met de professionaliteit van een grote organisatie met de persoonlijke touch van een kleine. Normec AWS biedt je als werknemer de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in afwisselend en uitdagend werk waarmee je echt het verschil maakt voor de klanten. Daarnaast werk je in grote mate zelfstandig en is er voldoende ruimte om je uit te spreken. De arbeidsvoorwaarden zijn evenzeer erg aantrekkelijk. Alles wordt gefaciliteerd zodat jij je werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren.

Normec employee

Window of Opportunities

Normec AWS is onderdeel van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Normec draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid van de materialen, systemen en producten van haar klanten. Deze zorg dragen wij door de slimme inzet van IT-middelen, maar bovenal door onze ervaren mensen.

Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig. Eigenschappen die herkenbaar zijn bij de ruim 4.000 medewerkers van Normec. Persoonlijkheidskenmerken die we op de juiste waarde weten te schatten, waar we graag ruimte voor maken. We hebben liefde voor de wetenschap en wetgeving, maar zien ook altijd een ‘Window of Opportunities’. Kansen voor onze klanten én voor onze medewerkers.

 

Vacatures

Onze vacatures

OPEN SOLLICITATIE

Als groeiende organisatie zijn wij geregeld op zoek naar deskundige collega’s

Stuur ons gerust een open sollicitatie.

OVER ONS

Normec AWS is het erkende en onafhankelijke bureau op het gebied van bemonsteren en analyseren van afvalwater, oppervlaktewater en open zwemwater. Als vooraanstaand specialist op het gebied van inspectie en testen van milieugerelateerde activiteiten ontzorgen wij u met vakmanschap, expertise en de kwaliteit van onze dienstverlening.