Werken bij

Een ambitieus bedrijf met korte lijnen

Commercieel Adviseur Water

Ben jij een enthousiaste en analytisch maar tevens commercieel ingestelde persoon met interesse voor en kennis van waterkwaliteit? Heb je voldoende chemische achtergrondkennis en kennis van proces- en oppervlaktewater en de daaraan verbonden uitdagingen om de waterkwaliteit van diverse soorten water bij bedrijven te (laten) onderzoeken en oppervlaktewater te monitoren en te verbeteren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een collega die naast de vakinhoudelijke kant tevens commercieel actief zal zijn om onze bestaande en nieuwe klanten ( voornamelijk gemeenten, waterschappen, Rijkswaterstaat, maatschappelijke organisaties, scheepseigenaren en private bedrijven) te adviseren en te helpen met de uitdagingen om te voldoen aan de vigerende regelgeving omtrent het juiste (afval)waterbeheer, zowel onshore als offshore. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt het netwerk met onze stakeholders verder uitbreiden.

Samen gaan we voor veilig, voldoende en schoon water. Voor ons, maar ook voor onze (achter)kleinkinderen. Samenwerken, kritisch zijn en blijven innoveren zijn daarom belangrijk bij onze werkzaamheden.

Jouw kwaliteiten

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van watermanagement, civiele techniek, chemische milieutechnologie, milieukunde of vergelijkbare richtingen;
 • Aantoonbare affiniteit/kennis van (afval)waterhuishouding en waterkwaliteit
 • Ervaring met de problematiek van de (afval)waterketen: riolering, zuivering, waterkwaliteit;
 • Bekend met de samenwerkingen/stakeholders in de waterketen;
 • Analytische en commerciële instelling;
 • Goede communicatieve vaardigheden en goede beheersing van zowel Nederlands als Engels, schriftelijk en mondeling.

Het team

Je maakt met 20 collega’s deel uit van het bedrijf Normec All Water Services te ’s-Hertogenbosch. Daarin is er veel onderlinge interactie en werk je samen met al je collega’s aan het ontzorgen van onze klanten in de waterketen.

Wij bieden jou

 • Een uitdagende baan met een marktconform salaris van minimaal 3800 tot 6000 euro/maand bij full-time. Het salaris bepalen we aan de hand van de relevante opleiding en ervaring;
 • Auto van de zaak (lease);
 • Na een jaar bij geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • 3 jaarlijks PGO-onderzoek;
 • Extra betaalde scholing waar gewenst voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Waar ga je werken?

Bij Normec AWS B.V., marktleider in Nederland voor wateronderzoek en onderdeel van Normec Group, een toonaangevende organisatie in de TICC-branche (Testen, Inspecteren, Certificeren, Compliance).

Het werkgebied van Normec reikt van (drink)waterkwaliteit, luchtkwaliteit en bodemkwaliteit tot brandveiligheid, voedselveiligheid en managementsystemen. Vanuit diverse landen leveren wij met zo’n 5000 medewerkers een bijdrage aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving.

Interesse?

Bij interesse kun je contact opnemen via het emailadres: projectteam-aws@normecgroup.com

Over ons

Normec AWS is het erkende en onafhankelijke bureau op het gebied van bemonsteren en analyseren van afvalwater, oppervlaktewater en open zwemwater. Als vooraanstaand specialist op het gebied van inspectie en testen van milieugerelateerde activiteiten ontzorgen wij u met vakmanschap, expertise en de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.