Normec AWS monstername water

All Water Services (AWS) wordt Normec All Water Services (AWS)

18-01-2021

Over Normec All Water Services & Normec Group

Op 18 januari 2021 is de bedrijfsnaam en uitstraling van All Water Services (AWS) overgegaan naar Normec All Water Services (AWS). In 2019 is ons bedrijf overgenomen door de Normec Group, een toonaangevende instantie op het gebied van testen, inspecteren, controleren en compliance (TICC). Normec Group heeft als internationaal bedrijf, veel bedrijven onder haar vleugels in veel verschillende branches en kan de TICC markt op deze manier uitstekend bedienen.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Onze bedrijfsnaam verandert naar Normec All Water Services en dit ziet u terug in ons logo. Het nieuwe logo zal ook prijken op onze documenten, gevel en bussen. Daarnaast heeft ook de website flink in de steigers gestaan en wij zijn trots op het resultaat. Een nieuwe website met een vernieuwend design en met meer informatie over ons bedrijf, onze dienstverlening en met behoud van de tools die u gewend was van de oude website, zoals directe toegang tot het digitale portal ‘Mijn AWS’.

Voor onze klanten verandert er in principe dus eigenlijk niets, alleen de presentatie naar buiten toe. De diensten blijven gelijk, de mensen zijn nog steeds dezelfde en de service zal ook nog zo zijn zoals u die gewend sinds jaar en dag. Daarnaast zullen er andere diensten bijkomen omdat ook het milieu verandert. Zo werken wij samen met andere entiteiten van de Normec Group om bedrijven te testen op de aanwezigheid van COVID-19 om zo samen de stap te maken naar een schonere en veiligere werkomgeving. Mocht u andere vragen hebben aan ons, schroom dan niet contact met ons op te nemen!

Bus normec grijs
Welkomstbordje grijs

Ik wil graag meer informatie

Informatie laptop smartphone
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu